Kids&Us Waregem

Kids&Us lanceert de apps MyKids en MyClassroom

Gepubliceerd 13/11/2018 door Kids&Us Waregem

Vijftien jaar geleden wierp Kids&Us zich op als pionier in taalonderwijs met een methode die gebaseerd is op het leerproces dat we doorlopen wanneer we onze moedertaal aanleren. Vandaag blijft de onderneming koploper in de onderwijsavant-garde door voortdurend te innoveren. Non-conformisme zit nu eenmaal in het DNA van Kids&Us.

Met een toekomstgerichte visie heeft ze mobiele apps ontwikkeld zoals MyLocker, MyKids en MyClassroom, die telkens hun belofte van kwaliteit en uitmuntendheid waarmaken.

MyKids en MyClassroom, markante nieuwigheden

Voor dit nieuwe schooljaar pakt Kids&Us uit met de mobiele app MyKids, om een vlotte tweerichtingscommunicatie tot stand te brengen tussen de centra en de gezinnen. Zo kunnen de gezinnen van dichtbij het leerproces van hun kinderen opvolgen en tegelijk op een snelle en flexibele manier in contact staan met het centrum waar ze les volgen.

Kids&Us laat ook MyClassroom in première gaan: een nieuwe digitale agenda voor de leerkrachten waarmee ze hun tijd kunnen optimaliseren en die hun taken zoals cursusplanning, dagelijkse opvolging van de leerlingen, Oral Tests en de opmaak van de driemaandelijkse rapporten vereenvoudigt.

MyLocker houdt er vaart in

De MyLocker-app die vorig jaar werd gelanceerd, is onlangs vernieuwd en uitgebreid met content voor Babies, Kids en Tweens, afgestemd op het nieuwe schooljaar 2018-2019. Deze app is uitsluitend bestemd voor de leerlingen van Kids&Us, zodat die ook buiten de klasmuren op een vlotte en toegankelijke manier Engels blijven leren, om het even waar en wanneer.

Met Kids&Us is het leren van morgen vandaag al een dagelijkse realiteit.

Delen op >